Santai Entertainment

Over ons

Santai LogoSantai Entertainment, opgericht in 2001, is ontstaan uit een initiatief tussen verschillende vrienden. Naast een passie voor organiseren, delen wij innovatieve en creatieve ideeën met elkaar en onze klanten. Cultuurbeleving is persoonlijk en authentiek, Santai Entertainment wilt een stukje van de wereld met u delen in de vorm van dans, muziek of smaakbeleving.

De eerste 4 jaar hebben wij ervaring opgedaan met het organiseren van evenementen voor jongeren. Hierdoor hebben wij een breed netwerk van uiteenlopende acts, modellen, cateraars en andere op entertainment gerichte relaties om ons heen weten te creëren. Ook hebben wij contacten met diverse mooie locaties voor uw feest of evenement.

Santai Entertainment verzorgt wereldse evenementen, acts, workshops, catering en casting van intercultureel karakter. De culturele acts afkomstig uit diverse continenten waaronder Azië, Afrika, Midden- en Zuid-Amerika en Oceanië kunnen ingezet worden tijdens uw bedrijfsfeesten, themafeesten, presentaties, beurzen, festivals, workshops en andere evenementen.

Voor meer informatie over de diverse acts, shows, artiesten en activiteiten kunt een kijkje nemen op deze website of contact met ons opnemen via de contactpagina.