Santai Entertainment

Catering

Santai Catering kan u met “wereldhapjes” net dié extra dimensie bieden om van van uw (bedrijfs-)evenement, feest, trouwerij of netwerkborrel een onvergetelijke culinaire beleving te maken. Met een uitgebreid aanbod aan wereldkeukens kunnen wij verse sushi uit Japan, originele hapjes uit China of Thailand en smaakvolle fingerfood uit Vietnam of Indonesië aanbieden.

De traditionele, mediterrane hapjes uit Marokko en Turkije vormen een mooie aanvulling op de diverse smaken.  Met wat geheime Caribische ingrediënten en wat flavours uit de Zuid-Amerikaanse keuken zorgen hapjes uit onder andere Suriname en de Antillen voor een kleurrijk geheel.

Santai Catering streeft een perfecte service na. Versheid, smaak en kwaliteit vinden wij belangrijk. Wij kunnen de gehele organisatie uit handen te nemen. Op verzoek kunnen wij een buffetpresentatie verzorgen evenals de gastvrouwen. De wereldhapjes zijn een suggestie, de uiteindelijke keus wordt in overleg met u bepaald. Het is tevens mogelijk om keukens met elkaar te combineren om variatie en flair aan te brengen tijdens uw dag.

Klik op het linkermenu om een idee te krijgen van de verschillende soorten catering. Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.