Santai Entertainment

Brassband/Danseressen

De Brassband is een spectaculaire act vol energie, die kan worden aangevuld met blaasinstrumenten en/of exotische danseressen. De muziek origineel afkomstig uit de Aruba klinkt anders dan de traditionele Europese brassbandmuziek. De drums vormen naast de blazers een belangrijk onderdeel van de act. De energieke ritmes worden asambeho genoemd. Door samensmelting van diverse Caribische muziekstijlen, zoals de samba, tambu, soca en merengue met bekende bubbling-, R&B en Hiphop nummers kan het energieke feest gelijk beginnen.

De Brassband kan ingezet worden bij grootschalige evenementen, bedrijfsfeesten of als losse act geboekt worden. Een optreden duurt doorgaans 20 minuten, dit kan in overleg met de klant aangepast worden.

In de meeste grote steden in Nederland zijn er meerdere brassbands actief die voornamelijk uit Antilliaanse, Arubaanse, Surinaamse en Kaapverdiaanse jongeren bestaan.

Heeft u binnenkort een evenement en wilt u de brassband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via de contactpagina.